Tento týden na “Dovolená z obchodu Joe je!”

obchodníka Joe’s Pecan Pie vyplnění jar, 6,29 dolarů
Nemůžu být jedinou dostupnou osobou, která věřila, že obchodník Joe’s Pecan Pečie vyplnění jar byl … jako … něco, co jste jedli přímo z jar. Stejně jako arašídové máslo?

Newsflash: Nemáš to udělat.

REKLAMA

Zjistil jsem, když sedím v mých autách a vozíku s nádobou stejně jako plastovou lžící. To je, když jsem zkontroloval zadní stranu láhve, stejně jako uvědomil si, hodně k mému zděšení, že bys měl vlastně, jako, ya vědět … smíchejte to s věcmi, jako vejce, stejně jako máslo, stejně jako koláčová krusta, Stejně jako tak, moje opravdu doufá, stejně jako sny pro přenosný pekanový koláč nebe byly přerušeny.

Stále se budu snažit o to opravdu s využitím správně, abych se s ním učinil skutečný pekanový koláč, protože se zdá být krásné.

Rainbow of Honey Sampler Set, $ 9.99
Děkuji všem hollům, kteří navrhli duhu Sampler Set. Ještě jsem do něj zatkl, protože plné láhve jsou tak hezké! Jsou to taky extrémně. extrémně sběratelné. Věřím, že budou dělat rozkošný bitové vázy.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Vidím je sedět na polici okna v kuchyni v létě s jedinou bílou sedmikráskou v nich.

Honey v sadě jsou všechny z různých částí světa, stejně jako věřím, že koncept je, že včely jsou krmeny na různých květinách, takže mají mít různé příchutě. Nemůžu se dočkat, až je mrholení na čerstvém ovoce, stejně jako pokusit se zjistit chuťové profily. Mňam.

Organic Hot Cocoa, $ 3.29
Stejně tak jsem se zachytil krabici tohoto organického horkého kakaového mixu, protože jsem minulý týden toužíte opravdu velký šálek horké čokolády.

Také tyto o Tannenbaum křupavé bramborové občerstvení jsou věci! Chutte typ jako Christmassy Pringles (tj. Slavně chutné).

O Tannenbaum křupavé bramborové občerstvení, $ 1,99 taška
Ho Ho Ho, brambory!
A já jsem side popadl krabici TJ (bomba. Tečka.

REKLAMA

Možná je tajně držím od vás od té doby, co chci, abych je všechny zvládal. Protože jsou opravdu dobří. Jsou to jen 90 kalorií, taky! Samozřejmě, pak jsem na ně položil trochu arašídové máslo – jen dotek – ale dva z nich se mi líbí, že mě drží od snídaně do oběda.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Published by mwzzk

Leave a Reply