Six New Armani Lip Maestro notoricky známé tekuté rtěnky

Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 518 paparazzi růžová
Do Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známé tekuté rtěnky, díky za to, že mi připomíná, že jsem stále požadavek, abych si vzal notoricky známý rbg tričko.

Tyto cuties jsou nové pro jaro 2017 i – GAP! – Jsou to 38 dolarů, což je poměrně drahé, ale určitě věřím, že jsou krásné.

REKLAMA

Šest nových omezených edice Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známé tekuté rtěnky, 38 dolarů, stejně jako nyní
Notoricky známá kolekce je Le Line Six Armani rty Maestro tekuté rtěnky ovlivněné hollywoodem Glamourem. (SIDE POZNÁMKA: Z nějakého důvodu Armani odkazuje na maestrosy na rty jako lesy, což je trochu matoucí pro mě, protože mají lesklý povrch, stejně jako já nevěřím, že se cítí jako lesk.)

Definoval bych je jako lehké polo-matné kapalné rtěnky s šlehačkou, zlověstně hydratačním vzorcem (naprosto na rozdíl od mnoha kapalných rtěnek, které jsou extrémně sušení).

Giorgio Armani rty Maestro notoricky známé vzorníky z vrcholu: 301 A-List, 408 notoricky známých, 515 šaty kód, 516 Spotlight, 517 Maharaja, stejně jako 518 Paparazzi růžová
Když jsem si přejíždil jeden na rtech, dostanu neprůhledný pohled na rtu s polo-matným povrchem, který není naprosto plochý. Vidím světlo odrazil z mých rtů, což je trochu způsobuje, že vypadají Pleader, stejně jako Muy delicioso.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Zůstanou takhle po dobu 3-4 hodin, předpokládá, že jsem jen popíjel na nápoje nebo důkladně jíst Fuji Apple plátky. Pokud na druhou stranu jíst plné jídlo, polo-matný prvek používá pryč, zanechává za sebou krásným zbarvením rtu po celé oblasti rtů (na rozdíl od skrz okraje).

Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 516 A-List

Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 516 šatním kódu
Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 516 reflektoru
Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 516 notoricky známém
Giorgio Armani Lip Maestro notoricky známý v 517 Maharajah
Navrhuji všechny kromě nejlehčího odstínu, 518 Paparazzi růžová, která se zdá, že pracuje do mých svislých linek rtů, stejně jako kontrast mezi barvou mých rtů, stejně jako pigment v těchto liniích vypadá velmi obava …

Vlastně, teď, když o tom věřím … všechny odstíny pracují do mých vertikálních linií rtů do určité míry, nicméně jediný, který jde stejně daleko je 518 paparazzi růžová (ke mně).

Ty jsou krásné – zejména silné, stejně jako jasné barvy, pokud vaše rty nejsou kojenecké hladké, stejně jako měkké, věřím dvakrát o nejlehčí růžové.

Workin ‘to ven

S EL HUB začíná svůj nový úkol tento týden, já jsem si přepravil své cvičení rutiny kolem, takže teď užívám své hiit třídy v noci namísto ráno.

Včera večer jsem šel na první čas, stejně jako oh, chlapče! – Je těžké dostat se po práci. No … pro mě.

Chci říct, že jsem využil, abych udělal všechno, kdy jsem byl v mých 20 letech, nicméně Dang, pokud to není moc těžší, lol! Část mě je jako, proč se obtěžovat, jestli nemůžu jít ven? Nicméně ještě jedna část mě je jako, pomalý je stále mnohem lepší než nic.

REKLAMA

Povzdech … Rozhodnete se cvičit ráno, odpoledne nebo v noci?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Published by mwzzk

Categories: Uncategorized

Leave a Reply