Co jsem použil středu, sv. 9: Fialová křídla, stejně jako rty

Byla to minuta s ohledem na to, že jsem použil tuto barvu! Bylo to tak skvělé. Byl jsem ovlivněn fotografií, které jsem viděl design Ruby zvýšila na webových stránkách Metropolitan Decay pomocí fialové okřídlené vložky s odpovídajícími jiskřivými fialovými rty.

Tak jsem vzal koncept stejně jako běžel s ním. Používám mnoho metropolitního rozpadu v tomto pohledu, včetně palety Efterdark Eyeshadow.

REKLAMA

Metropolitan Decay Poftdark paleta

Produkty ve směsi

Oči: Mac ražené oční oko Kohl (jako základna očního hadice na víčkách), kombinaci metropolitní rozpadu po celém světě (směs salonku, jakož i třásně na mých víkách, scéna na vnitřní záhybu, změní ve vnitřním rohu, stejně jako lékárnu Dolní řasová linie), metropolitní rozpadu 24/7 glide-na oční tužku v baleném (vnitřní část horního, stejně jako dolní řasa), metropolitní rozpadu 24/7 glide-na oční tužku vice (okřídlená vložka, stejně jako vnější Část Dolní Lash Line), Mac Technakohlová vložka vezmi Plunge (vodovodní linky), Metropolitan Decay Cannonball Mascara (Lashes), Mac Brun eyeshadow, stejně jako výhoda připravené nastavit obočí (obočí), ardell kojenecké demi wispies (falešné řasy)

Leží: Přesýpací hodiny Okolní osvětlení Bronzer v sálavém bronzovém světle (lícní kobóně), Tom Ford Sheer Sighting Duo ve výstavách Pozlacení (zvýraznění)

Tvář: Metropolitan Decay Rehab makeup Prep Hot Springs hydratační gel (Primer), Sephora Světlé budoucí gelový sérový korektor v pekanovém koláče (nosí jako nadace na tvářích, kolem nosu, stejně jako ústa, centrum čelo, brada, stejně jako čelisti ), Sephora Světlé budoucí gelové sérum v Eclair (pod očima), NARS světlo odrážející lisovaný nastavení prášku (nastavit mé neohorové korektory), MAC mineralizaci Skinfinish přirozené v střední zlato (na čelo, po stranách nosu, stejně Jako kolem úst, stejně jako brada)

Rty: Metropolitan Decay 24/7 Glide-na oční tužku vice (celé rty) stejně jako MAC rtěnka v hrdince (centrum rtů)

Jak se vám? Jaký make-up jste nosil dnes?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

REKLAMA

Karen

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

P.S. Pro záznam, obvykle nemám tento tolik make-upu ve středu, ale jsem se cítil dobrodružný!

P.p.S. S výjimkou rychlé procházky, i když jsem to jen používal jen kolem domu, haha.

Published by mwzzk

Categories: Uncategorized

Leave a Reply