Zeptejte se mě vaše péče o pleť obavy (nebo jakýkoli typ otázek) v obchodě SCACENK Larkspur Store tuto sobotu, 6. května

Přijďte přestat, Bay oblast!
Hej, láska. Víš, nemůžu ani začít počítat, kolikrát jsme si povídali v komentáři, ne jen o make-upu, nicméně o všech bitových věcech, které se vyskytují v našem každodenním životě – to, co čteme, co my ‘ RE binge-sledovat, stejně jako to, co naše šílené kočky děláte, aby nás dali v naší lokalitě (lol!). Někdy je to jen rychlé “mají skvělé odpoledne.” Všechny ty bitové věci, které jsme sdíleli za posledních 10 let, však pro mě tolik ukázaly.

Pokud se vyskytují být v oblasti Bay v sobotu, 6. května, prosím, otočte oblastí NK Store v Larkspur pro MBB Meetup od dvanácti poledne – 2 P.M. Je to nádherný obchod v okouzlujícím nákupním centru s velkými nabídkami úžasných značek, nemůžete objevit ve spoustě jiných odvolacích obchodů, stejně jako když jste tam, můžete se dostat držení člověka nebo rychlé ošetření kůže.

REKLAMA

Důležitější je, že budeme viset ven!

S konečně vás budu obejmout (jestli mě necháš, protože jsem hugger, jen abych vás upozornil!), Stejně jako říci díky vám, že ne jen číst blog, avšak pro sdílení UPS stejně jako v průběhu let.

Samozřejmě můžeme také chatovat o make-upu. Pokud jste byli Jonesing pro něco nového – make-up, péče o pleť proti stárnutí, novou vůni, den matek dárek pro maminku – pokusím se s tím pomoct.

MBB Meetup na Spacenk Larkspur Store
Sobota, 6. května
12 p.m. – 2 p.m.
Marin Country Mart.
2011 Larkspur přistávací kruh
Larkspur, CA 94939
(415) 419-5904

REKLAMA

Uvidíme se (doufejme) brzy!

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Published by mwzzk

Leave a Reply