Surratt odvolání Revidee Lash Curler nebo Kolder Shiseido Eyelash?

Mám tyto dvě natáčky během prodejního prodeje Sephora VIB minulý měsíc, protože jsem potřeboval nahradit mou starodávnou, mnohem miloval Shu Uemura Stoller.

Yup, můj bitový voják se konečně rozbil (rip).

REKLAMA

Slyšel jsem, že jsou podobní Shuho kulisu, stejně jako zkontroloval některé rave recenze, stejně jako v normální módě Karen, zvažoval, že jsem si nemohl vybrat mezi nimi … popadl jsem oba.

Jsou také ve tvaru, stejně jako lichotnější než spousta lash natočíru (jako ty od Tarte, metropolitní rozpadu, stejně jako Mac), stejně jako i takový jako tento tvar hodně, protože to zapadá mnohem lépe než většina z nich.

Troy Surratt Sensee Lash Curler (který je $ 30) je jen teensický bit širší než Shiseido one (což je $ 20), stejně jako když jsem umístil své řasy do ní (jeden surat), stejně jako tisk, že ne Svítání vůbec, zatímco jsem se cítil trochu sevření na mých vnějších řasách s kulisovačem Shiseido, když jsem je zasáhl ve specifických úhlech nebo se dostat také blízko k lash základně.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

S Troy Surratt Curler, můžu tam opravdu vstát.

Stejně tak jako lash podívám, dostanu se s vroubkem o něco více. Curl je mnohem výraznější, stejně jako já jen věřím, že to vypadá mnohem přirozenější i lepší.

Šiseido, který je naprosto naprosto výhody. Stojí to 10 dolarů méně, stejně jako zahrnuje další silikonovou podložku. Mám na mysli, mám rád CURL (i když je to mnohem více krimpování) Dostanu se, když jsem to využil, stejně jako věřím, že je to hezké.

Ach! – Také, protože Surratt je širší, můžu rychle tvarovat falešné řasy do ní (na těch neobvyklých událostech, když nosím falsies, stejně jako chtít, aby se s mými přírodními řasami).

Upřímně, i když nevěřím, že bys se s oběma. Oba jsou pevné volby. Záleží především na to, zda chcete další šířku.

REKLAMA

V pořádku se mi líbí …

Troy Surratt odvolání Secondée Lash Curler

Shu Uemira Lash Curler

Shiseido Eyelash Curler.

Mac full lash kulma

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Published by mwzzk

Categories: Uncategorized

Leave a Reply