Starý denim, stejně jako nový denim

stará instituce, stejně jako nová škola
Tyto loftové džínové jsou poslední dvojice denim, který jsem si koupil, než jsem otěhotnět. Použil jsem je na den El Hub, stejně jako jsem řekl našim rodičům, stejně jako brzy jsem je vzdal do zásuvky, pozitivní, že poté, co jsem měl dítě, jsem se do nich nakonec vrátil.

Věřil jsem, že to bude trvat několik měsíců. Jednoho dne jsem je jednou uklouzl, je to tlačítko, stejně jako vyzvednutí přesně tam, kde jsem přestal.

REKLAMA

HAHA!

Loft současné hubené džíny, záda v den
Měsíce jsem byl v podstatě využíván naprosté vůle na boty-roh mých @ss do těchto kalhot, protože jsem odmítl uznat pravdu, že už nehodí. Použil jsem je několikrát – po celou dobu, kdy se sotva mohla dýchat – stejně jako to konečně zasáhlo pár týdnů zpět, že jsem požadavek nechal to jít stejně jako koupit nějaké nové freakinské džíny.

Moje tělo se fyzicky změnilo od loňského roku. Moje boky jsou širší. Je tu více nevyžádaných v Le kmene, stejně jako moje stehna jsou mnohem více svůdci … Přijímám, že už nikdy nemůžu ve formě do těch džínovod, nicméně podivná věc je, že se necítím, že bych vám poskytl. Cítím se, že je to tam, kde musí být moje tělo právě teď. Je to na těchto křivkách, protože právě teď, to je to, co potřebuje přežít.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

WHATEV.

Levis střední vzestup hubené džíny
Možná jednou v budoucnu, pokud mám v mně, abych trénoval na jednu další událost jako půlmaraton (nebo americký ninja bojovník … Jo, v pořádku! Přeji si však, ačkoli.) Můžu se znovu dostat do těchto kalhot Také to není v pořádku.

Všechno tento rambelbly Denim Talk je částečně od té doby, co bylo v mé mysli, stejně jako je to také od té doby, co jsem nedávno koupil nový pár kalhot, stejně jako já se mi líbí.

Jsou to Leviho středně vzestup hubená džíny, stejně jako jsou normálně $ 54, ale mám je na prodej za 34 dolarů v Kohl.

Jsou střední-vzestup, takže sedí o něco vyšší na mých prostředích než ty ostatní kalhoty (ale ne tak vysoko, že jsou jako “80.-styl), stejně jako otvor nohou je štíhlá, ale ne kůži \ t těsný.

Jsou to také strychtivá, takže se trochu ochladí, když jdu po celý den (ale nejsou jako Denim, který okamžitě ztratí celý svůj tvar, stejně jako podzim z vašeho zadku po hodině).

Drží cokoliv, stejně jako vypadají leštěné. Nejjemnější ze všech, jsou k dispozici v krátké, rutinní stejně jako dlouhé délce.

REKLAMA

Snažte se někdy! Věřím, že se vám bude líbit.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Published by mwzzk

Leave a Reply