Místo toho, aby tahání králíka z klobouku, kouzlo Act Eye, stejně jako lícní kombinace bareminerálů produkuje komplimenty z tenkého vzduchu

Huzzah! Skvělé zprávy, příteli! Jak se ukázalo, nebudete muset slíbit vaše velmi první narozené dítě, nabídnout svůj duch nebo plátek ruku otevřené, stejně jako kapka krve do vroucího kotlonu v nákupu zažít kouzelný akt ($ 39), nové dovolené neutrální oko stejně jako lícní kombinace bareminerálů.

Vážně, řekněme díky dobro, protože poslední věc, kterou chci dělat v pondělí odpoledne, je barter s warlockem. Obecně jsem mnohem lépe vybaven pro věci spojené s temnou umění později v týdnu … jako kolem středy nebo ve čtvrtek, poté, co jsem zahřál.

REKLAMA

Kouzelný čin zahrnuje šest práškových očních očních (tři matné, stejně jako tři třpytky), tři červenat (dva satiny, stejně jako třpyt), stejně jako zvýrazňovač, vše v neutrálních odstínech, stejně jako s úrovněmi pigmentu, které odrůdy od naprostého střední.

Je to divné, ale kdykoliv nosím tuto paletu, normálně ho nosím s jasným rtem, stejně jako často silnou vložkou, stejně jako když dělám, někdo bude vždy zeptat na mé víčky nebo tváře … i když to jsou části můj pohled, který není silný ani honosný.

Neutrální browns, béžové, taupes, růžové a broskve jsou záhadně pozornost …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

V Pop Star Vernacular, Magic Act není Beyonce. Je to mnohem více jako Kelly nebo Michelle, v tom, jo, chápete, že jsou tam, ale je to opravdu o chybět Thang vpředu.

Magic Act vyniká jako pozadí / zálohování pro světlé rty, stejně jako silné vložky, nebo jako denní neutrální kombinace s barvami, které vypadají přirozeně.

Zvýrazňovač v premiéře; v těsné volání, přirozeně vysoký i neslušný návrh
Zleva: oční stíny v oslavě, Fortune, Shazam, A-ha, čerpané, stejně jako foreshadow

REKLAMA

Můžete to objevit nyní, pro omezený čas, v bareminerálových čítačích, Sephora, stejně jako na internetu za $ 39.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Published by mwzzk

Categories: Uncategorized

Leave a Reply