Nemohu dostat dost těl těla Molton Browna v Gingtonech a Orange & Bergamot: Je to jako já otevřela lázně v mé koupelně nahoru

jednodušší než koupelnová remodela: Molton Brown Body Wash
Nechte to na Molton Brown, aby změnil akt pračce pryč veškerý Schtuff, který se zasekne na kůži po celý den (mourovatá kožešina, třpytka, nutella …) do plné-on lázeňského zážitku.

Sprcha je více než jen sprcha, když se stanete jednou z jejich okouzlujících tělních myček. Otočí sprchový čas do mini lázeňského zasedání a jsou stovky dolarů levnější než pětihvězdičkový Tahitian resort (i když na $ 30 láhev, které nejsou přesně levné).

REKLAMA

Skákání jsem se tam a zpět mezi jejich gingerlily gelem (fragrance rodina: floriental; má poznámky zázvorového oleje, tuberózy, cedr a bílých lilie) a oranžové a bergamot (fragrance rodina: citrusová; Neroli, pižmo a Sevilla Orange). Oba stavět do svůdné, sudské pěny, a když jsem udělal pomocí jednoho, moje koupelna voní jako zahrada.

Pokud jste sucker pro mytí mytí těla, dávejte jeden z těchto dnů sniff. Pro mě narazili na místo. 10-oz. Láhev jde za 30 dolarů (na obrázku na snímku zde v tomto příspěvku jsou menší 3-oz. Vzorky; Pravidelné láhve jsou mnohem větší).

Gingerlily a Orange & Bergamot jsou nyní k dispozici v Neiman Marcus obchodech, Molton Brown Counters a Moltonbrown.com.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Molton Brown Gingerlily Body Wash
P.S. Na mé procházce dnes ráno s kartami, hádej, kdo pronásledoval myš (nebo možná další hlodavec)?

Ne, nebylo to já.

Chodili jsme za domem na kopci pod několika vysokými stromy, kde je zem pokryta hustou vrstvou listů, když se jablko viděly něco, co se pohybuje pod listy a odrážet! Vykopal obě tlapky do hromady a rozdal se kolem, a pak celá hlava se vrhla do listů, jako by se potápěl pod vodou. Vyděšený jsem!

REKLAMA

Tělo jsem se na jeho vodítko trochu, protože jsem nevěděl, jestli to byl had, a my tady mají chřestýš kolem. Ať už to bylo, muselo, aby se dostal pryč, protože záložky vyšly prázdnou rukou / zastavil, ale bylo to blízko.

Jen další vzrušující epizoda v životě uznávaného Kitty Supermodel / Hunter …

P.p.S. Šťastný hrbový den, příteli! Udělal jsi něco zábavného pro den svatého Patrika? El Hub a já jsem udělal tacos (ano, vím, že nejsou irští), ale my jsme šli na naši oblíbenou irskou hospodu dříve na oběd.

Published by mwzzk

Categories: Uncategorized

Leave a Reply