Existuje nějaký typ účesů, které byste absolutně nikdy neudělali?

Flashback 2012: BOB, BANGS stejně jako růžové vlasy …
Když se to týká mah hurr, věřím, že jsem docela dobrodružný, k dispozici hodně stylů, stejně jako jsem dole, abych ho zapnul každých 15 sekund nebo tak (ok, no, stejně jako každé tři nebo čtyři měsíce) .

A já nikdy nemám rád stát “nikdy”, protože přesně nemůžete předvídat přesně, jak se vaše chutě změní, nicméně jsem spokojen s tím, že existují specifické účesy, které jsem poměrně pozitivní, že se nikdy nepokouším pokusit se pokusit.

REKLAMA

Jako pixie řez.

Líbí se mi to na jiných lidech! – Nechápejte mě špatně – chápu, že jsem nemohl řídit rostoucí proces. Měl jsem neuvěřitelně krátké vlasy-délky brady, když jsem v pozdních hodinách, stejně jako jsem se stále otřásla, když věřím, že se plíží po zádech krku, když jsem se snažil vyrůstat. Odklonil jsem to nejméně čtyřikrát, protože jsem nemohl řídit rostoucí část.

Nevěřím, že bych mohl udělat parmice nebo shag. Opět jsem je viděl na některých extrémně módních ženách, které mohou legitimní rock ’em, stejně jako oni vypadají velmi elegantní stejně jako elegantní, ale nevěřím, že jsem téměř špatný- @ sS dostatečný k jejich vytáhnout je . Možná, kdybych měl nějaké tetování …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Jakýkoliv druh vážného tupého řezu by s největší pravděpodobností byl chudý nápad. Moje vlasy potřebuje vrstvy v nákupu do funkce, lol! Když je to jedna délka, to prostě vypadá rovně, stejně jako těžké … a extrémně bratrance.

Podívejme se, co jiného …? Ach! – Nevěřím, že kdybych kdy dostal, kdybych někdy dostal reeeavlly. Viz: Zbytná mládežná trauma. Když moje babička šla odvolávat instituci v den, kdy využila mé vlasy k praxi !!

Požehnej jí srdce … naznačila dobře, nicméně to, co transpired nebyl v žádném případě roztomilé.

REKLAMA

Hmm … zdá se, že jsem méně dobrodružný, než jsem si myslel, lol!

Jak se o vás, sladkosti? Existují účesy, které byste naprosto nikdy neudělali?

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Published by mwzzk

Leave a Reply